.

.

.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: τον δολοφόνησαν οι "φίλοι" του



Μετά και τα τελευταία επεισόδια που ξεχείλισαν το ποτήρι της ανευθυνότητας και του τραμπουκισμού που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του γηπέδου του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ήρθε και η επίσημη απόφαση της πειθαρχικής
επιτροπής της ΕΠΣΑ να βάλει την ταφόπλακα στην ιστορική ομάδα του Παναιτωλίου και να την στείλει ( δικαίως) να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Β´ κατηγορία. 
Τον τελευταίο καιρό βλέπαμε μια μικρή ομάδα "τραμπούκων" που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται και φίλοι του Ολυμπιακού Παναιτωλίου να δημιουργούν επεισόδια, να βρίζουν, να βιαιοπραγούν κατά πάντων χωρίς κανεις να τους "αγγίζει".
Το πιο λυπηρό όμως ήταν ότι βλέπαμε και την ηγεσία της τοπικής ομάδας να ανέχεται όλους και όλα αυτα τα "αποβράσματα" χωρίς να κάνει κάτι για να τους απομονώσει.
Και είχε καταντήσει το γήπεδο μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακος Παναιτωλίου σε χώρος συγκέντρωσης παρακμιακών που μόνος σκοπός που ερχόταν στο γήπεδο ήταν για να βρίσουν ή να βιαιοπραγησουν κατά πάντων.
Και οι  φίλοι της ομάδας όλο και γίνοταν λιγότεροι, γιατί ποιος θα έφερνε τα παιδιά του στο γήπεδο του Παναιτωλίου άλλωστε, για να ακούει τις βρισιές ή να απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα;

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ μετά και τα επεισόδια βίας που έγιναν στον αγώνα με την ομάδα του Καινουρίου.....

"Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 24-2-2015, αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ.Ντζάνη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, που έγινε την 15/2/2015 στο γήπεδο Παναιτωλίου, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, από τις οποίες προκύπτει ότι ο αγώνας διεκόπη οριστικά στο 82ο’, γιατί οπαδοί του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, πέταξαν μπουκάλι στον β’ βοηθό διαιτητή κ.Κουτρομάνο τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο αριστερό χέρι, β) την έκθεση του παρατηρητή κ.Παπαχαραλάμπους και γ) την από 15-2-2015ιατρική έκθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (ορθοπεδική κλινική) από την οποία προκύπτει ότι ο ανωτέρω βοηθός διαιτητή φέρει κακώσεις, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).
Ακόμη, αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από το τρέχοντα πίνακα βαθμολογίας του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του ερχομένου πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετάσχει (άρθρο 21 παρ. 2 εδ. β’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).
Επιπρόσθετα επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) ακόμη βαθμών από τον τρέχοντα πίνακα βαθμολογίας, για την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την βιαιοπραγία στον β’ βοηθό διαιτητή (άρθρο 15 παρ. 8 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα)."
"Ακόμη στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, επιβάλει αποκλεισμό από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 2 μήνες και πρόστιμο 400 ευρώ και στον αντιπρόεδρο του ίδιου σωματείου Καμζέλη Γεώργιο, αποκλεισμό 4 αγωνιστικών και 80 ευρώ πρόστιμο στο σωματείο (αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ) ."


(Το κείμενο έγραψε αναγνώστης του PanaitolioNews)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου