.

.

.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου στο Γηροκομείο Αγρινίου

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, οι μαθητές της Α΄, της Β΄και της ΣΤ΄Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καινουργίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» στο οποίο συμμετέχουν, επισκέφτηκαν το
Γηροκομείο Αγρινίου.

Οι μαθητές έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση από τους υπεύθυνους του ιδρύματος και κυρίως από τους παππούδες και γιαγιάδες που διαμένουν σ’ αυτό. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει, μαζί με τη γυμνάστρια και μουσικό του Σχολείου, ένα παιχνιδιάρικο χορευτικό δρώμενο και μερικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι παππούδες απόλαυσαν το χορευτικό, σιγοτραγούδησαν τα τραγούδια και εξέπληξαν ευχάριστα τους μικρούς τους επισκέπτες, καθώς είχαν ετοιμάσει και οι ίδιοι ένα τραγουδάκι!




Κατόπιν οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Γηροκομείου και τις συνήθειες των ενοίκων του, ενώ επισκέφτηκαν και τον ναό του Αγίου Βασιλείου που στεγάζεται στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

Η φιλόξενη διάθεση, τα θερμά λόγια και οι ειλικρινείς ευχαριστίες που εξέφρασαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες, συγκίνησαν πολύ μαθητές και εκπαιδευτικούς και έκαναν την επίσκεψη στο Γηροκομείο μια αξέχαστη σε όλους εμπειρία.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου