.

.

.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Συνελήφθη διακινητής λαθραίου καπνού στο Αγρίνιο


Συνελήφθη διακινητής λαθραίου καπνού στο Αγρίνιο
Κατασχέθηκαν (180) κιλά αφορολόγητου καπνού σε φορτηγό

Ο καπνός εντοπίστηκε μέσα σε
ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του φορτηγού και σε κυψέλες μελισσών που μετέφερε ο δράστης

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν (178) κιλά και (500) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Ο 58χρονος είχε αποκρύψει (51,5) κιλά λαθραίου καπνού μέσα σε τρεις κυψέλες μελισσών που μετέφερε με το φορτηγό και (127) κιλά σε ισάριθμες ισοβαρείς συσκευασίες, που είχε τοποθετήσει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (390) γραμμάρια λαθραίου καπνού, (125) αυτοσχέδια τσιγάρα με λαθραίο καπνό, (3,8) γραμμάρια κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το φορτηγό που οδηγούσε ο 58χρονος κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων καπνικών προϊόντων, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Μεσολογγίου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου