.

.

.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ισόπαλοι Ολυμπιακός Παναιτωλίου και Αστέρας Αγρινίου




Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας στο γήπεδο Παναιτωλίου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Αγρινίου. Η ομάδα του Αστέρα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο
σκορ στο 12' με πλασέ του Γκρίζη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 78'. Ο Πατσέας έκανε σέντρα και ο Βάτσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το διαιτητή να δείχνει άουτ και ότι πριν βγάλει τη σέντρα ο Πατσέας η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Οι "ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 88' όταν ο Καρρόπουλος εκτέλεσε φάουλ με την άμυνα του Αστέρα να μην καταφέρνει να απομακρύνει και ο Ρήγας με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Νταλάκος Γ.): Μιχάλης, Κωνσταντόπουλος, Μπουκουβάλας, Βάτσιος (78' Ruci), Ντζάλας, Καζανάς, Βλαχόπουλος (67' Καρρόπουλος), Κόκκαλης (32' Τσαντώνης), Ρήγας, Sherri, Σελιμάς (46' Διαμαντής)  

Αστέρας Αγρινίου (Κοκώνης Ν.): Πεσλής, Μπόκας, Γιαννοκώστας, Τζελντζές, Τσιάκαλος, Σπυρόπουλος, Κοκώνης Π.Ν. (87' Παπαϊωάννου), Κονιώσης, Πατσέας, Πανάγος (51' λ.τ, Κοκώνης Ι.), Γκρίζης (59' Κοκώνης Π.Δ. - 79' Παπούλιας)




[πηγή: www.olatagoal.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου