.

.

.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Παναιτωλιώτης Κώστας Αποστολόπουλος στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017


Με δυνατό παλμό, υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 1.100 αθλητές στην εκκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Η ατμόσφαιρα στην παραλίμνια περιοχή ήταν γιορτινή, με εκατοντάδες Γιαννιώτες και επισκέπτες να λαμβάνουν θέσεις κατά μήκος της διαδρομής, χειροκροτώντας την προσπάθεια των αθλητών που έτρεξαν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ, όσο και στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα των 10 χλμ, τερμάτισε και ο Κώστας Αποστολόπουλος (με καταγωγή από το Παναιτώλιο),  με χρόνο
48 λεπτά. Άνετα. Χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση. 
Στις 20 Φεβρουαρίου σε ανάλογο αγώνα τα 11,5 χιλιόμετρα το έκανε 1 ώρα και 04 λεπτά. (64 λεπτά). Δηλαδή κατέβασε τον ατομικό του χρόνο κάπου στα 16 λεπτά.
Στις 21 Μαϊου που έτρεξε επίσης 5 χιλιόμετρα το έκανε 24 λεπτά. Δηλαδή τώρα κράτησε τον ίδιο χρόνο στα διπλάσια χιλιόμετρα που έτρεξε.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος γεννήθηκε στο Παναιτώλιο, όπου έζησε μέχρι και την ενηλικιωσή του, και υπηρετεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από είκοσι χρόνια, στον Νομό Ιωαννίνων.

Ο 11ος Γύρος Λίμνης διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών και την ΑΜΚΕ Limni, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου και μεγάλο χορηγό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Επίσημος υποστηρικτής του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν,  η Renault που ήταν πλοηγός του αγώνα με το νέο Megane Sport, το οποίο διέθεσε ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στα Γιάννενα Ζύγουρας Α.Ε.









 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου