.

.

.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τραπεζιώτης: Xωματερές στις όχθες της Τριχωνίδας

1 

Xθες ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση» Δημήτρης Τραπεζιώτης δημοσιοποίησε φωτογραφίες με σκουπίδια στα Αμπάρια Παναιτωλίου κάνοντας λόγο για « μικρή χωματερή» που αποτελούν εστία μόλυνσης. Σήμερα
συνεχίζει στο ίδιο αντιπολιτευτικό τέμπο δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον Άη Γιώργη Καινουργίου κάνοντας λόγο για την ύπαρξη μιας παράνομης χωματερής σε απόσταση πενήντα μέτρων από την όχθη της λίμνης, μια υγειονομική «βόμβα» που μολύνει το πόσιμο νερό της Τριχωνίδας και τον υδροφόρο ορίζοντα. Επαναφέρει μάλιστα και το χθεσινό του κουίζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες του Δ.Τραπεζιώτη:
Η χθεσινή μας δημοσίευση ήταν η εισαγωγή της παρουσίασης του μεγέθους της περιβαλλοντικής καταστροφής που συντελείται γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδα.
Κάποιοι Δημοτικοί Λειτουργοί και απολογητές της σημερινής Δημοτικής Αρχής, είπαν πως τα σκουπίδια μαζεύτηκαν εκεί σε μία ημέρα.
Άλλοι μίλησαν για προβοκάτσια.
Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα σκουπίδια βρίσκονται εκεί από την ημέρα των Θεοφανείων…
Σε απάντηση λοιπόν σας ενημερώνουμε σήμερα για την ύπαρξη μιας παράνομης χωματερής σε απόσταση πενήντα μέτρων από την όχθη της λίμνης. Μια υγειονομική «βόμβα» που μολύνει το πόσιμο νερό της Τριχωνίδας και τον υδροφόρο ορίζοντα.
Το νερό που ρέει από τις πηγές του βουνού, συγκεντρώνεται σε αυτό το ρέμα που διασχίζει την κοινότητα Καινουργίου και καταλήγει στη λίμνη, στην περιοχή » Άη Γιώργης», δίπλα ακριβώς από τις τουριστικές εγκαταστάσεις, (Αρχοντικό της λίμνης κλπ) που δημιουργήθηκαν με ευρωπαϊκό πρόγραμμα από τη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Θεστιέων, με Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Αυτή η εικόνα που σας παρουσιάσαμε σήμερα, είναι η «συμβολή» της σημερινής Δημοτικής Αρχής στη δημιουργία τουριστικής κίνησης και επισκεψιμότητας στην περιοχή μας!!!
Το χθεσινό κουίζ δεν έχει απαντηθεί ακόμη και υποχρεωτικά το επαναλαμβάνουμε:
Πόσες αντιδημαρχίες βρίσκονται εκτεθειμένες μέσα σε μια φωτογραφία;

 
1 2 3 4 5 6





ΠΗΓΉ: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου