.

.

.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Είπαν όχι στον Παπαναστασίου σύλλογοι του Παναιτωλίου



Όχι είπαν σύλλογοι του Παναιτωλίου στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου για συμμετοχή στο let's do it Greece, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για
την μη επανατοποθέτηση των συντριβανιών που εδώ και έναν χρόνο τώρα έχουν αφαιρεθεί από την είσοδο του χωριού καθως και απο τις δύο πλατείες, με σκοπό όπως είχε δηλώσει ο Αντιδήμαρχος κος Καραμπαλίκης αλλά και ο ίδιος ο κος Παπαναστασίου να συντηρηθούν.
Ενας χρόνος πέρασε και παρά τις προσπάθειες απο τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεστιεων κο Αλεξόπουλο Γεώργιο αλλά και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου κου Ντζούρβα Λουκά να τους πείσουν για το αντίθετο, οι κάτοικοι ειναι πεπεισμένοι πλέον οτι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν ποτέ τα συντριβάνια του χωριού στην αρχική τους θέση και θεωρούν οτι η δημοτική αρχη τους εμπαίζει.

Μιλώντας με μέλη συλλόγων του Παναιτωλίου μας διαβεβαίωσαν οτι αυτή η διαμαρτυρία είναι μόνο η αρχή και θα συνεχίσουν να αντιδρούν στην συνεχιζόμενη απραξία απο την δημοτική αρχή στο Παναιτώλιο και μας απαριθμησαν διάφορα προβλήματα που είναι άλυτα εδώ και καιρό όπως οι λακούβες στους δρόμους, ο ελλιπής φωτισμός, τα πεζοδρόμια, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, καθως και το θέμα της αποσυμφόρησης των κοιμητηρίων και της συντήρησης και επαναλειτουργίας της αίθουσας εκδηλώσεων στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος.


(Η φωτογραφία στην κορυφή της σελίδας είναι απο πέρσι όταν ο Δήμαρχος Αγρινίου διαβεβαίωσε τους κατοίκους του Παναιτωλίου οτι η επιστροφή των συντριβανιών είναι θέμα χρόνου.)




2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή