.

.

.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΣΤΟΝ Α.Σ.Ε.Ε.Δ.




Το απόγευμα της Κυριακής της 21ης ΦεβρουΑρίου 2016 σε μια κατάμεστη αίθουσα τελέστηκε ο αγιασμός στα νέα γραφεία του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στο Παναιτώλιο. Μετά απο ένα σύντομο λόγο- χαιρετισμό του προέδρου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους τρεις αδικοχαμένους ιπτάμενους του πολεμικού μας ναυτικού. 
Εν συνεχεία απηύθηναν λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής, ο διοικητής της Π.Υ. κ. Μπόκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Αιτ/νιας κ.Κασβίκης και ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ΚΕΝ Μεσολογγίου Ανθυπολοχαγός(ΠΖ) κ. Τσίγκας. Όλοι τους μίλησαν ένθερμα για τον ρόλο και το έργο που προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία ο σημερινός Εθελοντής Έφεδρος. Κατόπιν ακολούθησε η ευλογία της πίτας και ανταλλάχθησαν ευχές για το νέο έτος. 
    
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του Α/Α Ακτίου και Διοικητής του Α/Φ Αγρινίου Υπ/γος κ. Χουλιάρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσιούνης με τον αντιπρόεδρο κ. Αυδή, η κα Μακρή υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα του Δήμου , ο πρόεδρος των ραδιοερασιτεχνών κ. Λαμπρακόπουλος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλεξόπουλος , ο πρόεδρος του Παναιτωλίου κ. Ντζούρβας,  ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Ζήσης, ο εκπρόσωπος των εθελοντών "Ο Φάρος" και αλλοι πολλοί φίλοι του Συνδέσμου.
    Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και τα μέλη ευχαριστούν όλους τους προσκεκλημένους για την τιμή που τους έγινε καθώς και τον πατήρ Αλέξιο για την τέλεση του Αγιασμού και την Ακολουθία Ευχής.
  
   























1 σχόλιο:

  1. γεια σας, Είμαι αναγνωρίζονται δανειστή σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχω ένα κεφάλαιο ύψους 30 720 000 € που θα μου χρησιμεύσει για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ιδιωτικά δάνεια που κυμαίνονται από 1.000 € έως το άπειρο σε οποιοδήποτε σοβαρό πρόσωπο μπορεί να κάνει μια καλή ορθή χρήση και την αποπληρωμή των κεφαλαίων. Επιτοκίου 3% ετησίως, ανάλογα με το ποσό που δάνεισε, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να επιστρέψει πάνω από 5-25 χρόνια ή και περισσότερο, ανάλογα με το μέγιστο ποσό του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: avv.perlletier@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή