.

.

.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο "Αιτωλός" καλεί στον ετήσιο χορό του



Ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Αιτωλός»  προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:30 στο Corali Luxury Resort. 

"Σας περιμένουμε όλους για μια υπέροχη βραδιά με συντροφιά την παραδοσιακή ορχήστρα ΕΠΤΑΣΗΜΟ!!!!!!!!!!”, αναφέρεται στην πρόσκληση του Συλλόγου.

Λίγα λόγια για το "Επτάσημο"...

Το «ΕΠΤΑΣΗΜΟ», είναι μια ομάδα από
εξαιρετικούς δεξιοτέχνες που μας προσκαλούν σ’ ένα δυναμικό λαϊκό γλέντι με τραγούδια και χορούς από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού: Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Κωνσταντινούπολη, Λέσβο, Μικρά Ασία, Κυκλάδες, Εύβοια, Θεσσαλία και Ρούμελη. 
Το «Επτάσημο» αποτελούν οι: Βαγγέλης Σαραντίδης (βιολί), Βαγγέλης Παπαναστασίου (κλαρίνο, φλογέρα, τσαμπούνα) και Ιάκωβος Ηλιάδης (λαούτο). 

Η αγάπη τους για την παράδοση και το μεράκι τους για την τέχνη και τα παραδοσιακά όργανα, τους αναδεικνύει  σε δεξιοτέχνες μουσικούς με πολλαπλές συμμετοχές στην δισκογραφία και σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της παράδοσής μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
Η δράση του ‘Επτάσημου’, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς έχει συνεργαστεί και με όλους τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδιστές της Ελληνικής Παράδοσης σε ηχογραφήσεις, συναυλίες, τηλεοπτικές εκπομπές και φεστιβάλ. 
Διπλωματούχοι Βυζαντινής αλλά και Ευρωπαϊκής μουσικής, διδάσκουν στα Μουσικά σχολεία της Αττικής την τέχνη των μουσικών οργάνων και την ομορφιά της παράδοσής μας σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, διδάσκουν σε Ωδεία της Αττικής και συγκροτούν τμήματα παραδοσιακής μουσικής για όλους τους ενδιαφερόμενους και όσους έχουν το μεράκι της παράδοσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου