.

.

.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Κάτι νεο ξεκινά στο Παναιτώλιο!!!


Κάτι νεο ξεκινά στο Παναιτώλιο. 
Η αρχή εγινε μετά απο μια ιδέα που εδω και καιρό είχε ο
Γρηγόρης Βασιλόπουλος για την έναρξη λειτουργίας στο χωριό ενός μουσικού εργαστηρίου όπου παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι θα μπορούν σαν αρχή να διδαχθούν να παίζουν μουσικά όργανα και αργότερα σε βάθος χρόνου να στηθεί μια μουσική μπάντα με έδρα το Παναιτώλιο.
Η αρχή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου όπου μέλη συλλόγων που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα του πολιτισμού στο Παναιτώλιο συναντήθηκαν στο χώρο της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου και συζήτησαν για το πως θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η ιδέα και να ξεκινήσει το μουσικό εργαστήρι.
Στην συζήτηση που ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος ανάλυσε τις σκέψεις του για το νεο εγχείρημα πήραν μέρος μέλη της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Γ. Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του χορευτικού συλλόγου Παναιτωλίου "ΑΙΤΩΛΟΣ" , η πρόεδρος και μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ", μέλη των συλλόγων γονεων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου και Γυμνασίου Παναιτωλίου.
Στην συζήτηση πηρε τον λόγο επίσης ο καθηγητής μουσικής αλλά και μουσικοσυνθέτης με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό Ανδρέας Καχριμάνης.
Η αρχή εγινε λοιπόν. Η οργάνωση του εγχειρήματος ειναι δύσκολη αλλά απο όλους εμάς εξαρτάται αν θα συνεχιστεί.





1 σχόλιο: