.

.

.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Μοκέτα 8000 ευρώ σε Εκκλησία του Παναιτωλίου


Διχάζει την τοπική κοινωνία του Παναιτωλίου η πρόθεση για αντικατάσταση της μοκέτας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας με καινούργια αξίας οκτώ χιλιάδες ευρώ.
Ύστερα απο έρευνα μας ο ιερέας της εκκλησίας
δεν είναι και πολύ θερμός υποστηρικτής της άποψης για αλλαγή της μοκέτας αλλά επιμένουν για την αλλαγή της οι επίτροποι της εκκλησίας.
Οι επίτροποι της εκκλησίας βεβαιώνουν ότι κάποιο ποσό εχει βρεθεί απο δωρεά ιδιώτη και εχουν προχωρήσει σε προσέγγιση καταστηματαρχών στο Παναιτώλιο για την συμπλήρωση του χρηματικού ποσού ώστε να αγοραστεί η μοκέτα.
Να επισημάνουμε ότι μοκέτα υπάρχει ήδη στο ναό.
Απορία μας βέβαια είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν οι επίτροποι για την συλλογή χρημάτων σε μια εποχή που τα καταστήματα δεν περνάνε και τις καλύτερες ημέρες για να τους ζητάμε και δωρεά για μοκέτα.
Και ενα ερώτημα που μας τίθεται απο κατοίκους του χωριού είναι πως αν κάποιος συγχωριανός μας χρειαστεί βοήθεια θα μπορέσει η Εκκλησία να τον βοηθήσει ή θα του πει ότι δεν έχω χρήματα γιατι αγόρασα μοκέτα.
Και ενα άλλο ερώτημα που μας προβληματίζει είναι για το αν η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας είναι ενημερωμένη για την συλλογή χρημάτων και αν κόβονται και τα παραστατικά όταν κάποιος δίνει τα χρήματα.
Ελπίζουμε ότι κάποιος θα μας απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου