.

.

.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αποχαιρετώντας την Γ´ τάξη στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου


(Το κείμενο και οι φωτογραφίες ειναι απο την ιστοσελίδα του Γυμνασίου Παναιτωλίου gpan.gr Επιμέλεια κειμένου: Τριανταφύλλιά Μωραΐτη, φυσικός)
Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015, έγινε στο σχολείο μας μια εκδήλωση για να αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου, που αφήνουν το σχολείο μας και ανοίγουν τα φτερά τους για το Λύκειο. Ήταν ένα πολύ
συγκινητικό απόγευμα που περάσαμε όλοι μαζί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Καλεσμένοι στην εκδήλωση αυτή, για να γνωριστούμε, ήταν και οι νέοι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.
Αρχικά η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Θεοδώρα Μαργάρα, αποχαιρέτησε τους αποφοίτους, θυμίζοντάς τους πώς όλοι μαζί πραγματώσαμε πολλούς από τους στόχους μας κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και συμβουλεύοντάς τους για την πορεία τους στο Λύκειο. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα αφιέρωμα που μας θύμισε ό ,τι κάναμε την προηγούμενη σχολική χρονιά: εκδηλώσεις, δραστηριότητες, επισκέψεις, εκδρομές, συμμετοχές σε διαγωνισμούς. Κατόπιν μαθητές και μαθήτριες της Α΄και Γ΄ Τάξης αντίστοιχα πήραν τις βεβαιώσεις τους για τη συμμετοχή τους στο 5ο φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας και στην εκδήλωση για το AIDS που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του κοινωνικού σχολείου.
Τέλος, στους μαθητές και τις μαθήτριες που αποχαιρετούν του Γυμνάσιο, μοιράστηκε αναμνηστικό λεύκωμα με τις φωτογραφίες τους, στιγμιότυπα από εκδηλώσεις που συμμετείχαν και ευχές από τους καθηγητές τους .
Παρόντες στην εκδήλωση αυτή ήταν εκ μέρους του Δήμου ο κ. Αλεξόπουλος Γ. και ο κ. Βασιλόπουλος Γρ., καλός φίλος και θερμός υποστηρικτής του σχολείου μας.

Στο τέλος της βραδιάς, χαλαρώσαμε και γευτήκαμε τις λιχουδιές του μπουφέ που με πολύ αγάπη ετοίμασαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και ο Σύλλογος των καθηγητών.
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου