.

.

.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθησαν τρεις στο Αγρίνιο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν πάνω από (300) γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας 
Συνελήφθησαν, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, στις (6-2-2015) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου τρείς ημεδαποί ηλικίας 45, 38 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της καταστολής της διάδοσης των ναρκωτικών, πραγματοποίησαν χθες
στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στο Αγρίνιο, κατά τις οποίες συνέλαβαν τους δράστες. 
Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν , έρευνα στην οικία του 38χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (9,7) γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ. 
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν, έρευνα στην οικία του 37χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν : 
  • (120) γραμμάρια κάνναβης, 
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 
  • (46) σακουλάκια συσκευασίας, 
  • (350) ευρώ. 
Στην τελευταία περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του στην περιοχή του Στράτου, όπου επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών ο 44χρονος, αποβιβάστηκε από το όχημα του και τράπηκε σε φυγή πεζός, απορρίπτοντας στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε (177) γραμμάρια κάνναβης. 
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη σε κοντινή απόσταση και κατέσχεσαν τις ναρκωτικές ουσίες καθώς και το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 
Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου