.

.

.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κοπη της πίτας αλλά και προγραμματισμός για την παράταξη Τραπεζιώτη



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδιασμού ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ (ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ) με επικεφαλής τον Δ. Τραπεζιώτη σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου το απόγευμα της Κυριακής 18 Γενάρη.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με απολογισμό απο τον Δ. Τραπεζιωτη και παρουσίαση των δραστηριοτήτων του συνδιασμού για τους μήνες που συμμετέχει στο δημοτικο συμβούλιο του δήμου.
Στην συνέχεια αποφασίστηκαν οι επόμενες δράσεις του
συνδιασμού όπως  η οργάνωση μιας εκδήλωσης για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία και με συλλόγους του δήμου ενώ αποφασίστηκε και η διεξαγωγή λαϊκών συνελεύσεων στην πόλη του Αγρινιου αλλά και στα πολλά χωριά του δήμου ώστε οι επικεφαλής των επιτροπών του συνδιασμού να έρχονται σε αμμεση επαφή με τους πολίτες και να γνωρίζουν απο πρώτο χέρι τα προβλήματά τους.

Το λόγο πήραν επίσης υπ. Βουλευτές του Συνασπισμού που παραβρίσκονταν στην αίθουσα, μέλη του συνδιασμού και απλοί πολίτες που έθεσαν τα θέματα τους ή τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους για έναν καλύτερο δήμο Αγρινίου κοντα στον πολίτη και την καθημερινότητα του.

Στο τέλος ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδιασμού και οι καθιερωμένες ευχες.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου