.

.

.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση με αιχμές προς την διοίκηση του Ολυμπιακού Παναιτωλίου



Την παραίτηση του υπέβαλε ο ταμίας της ομάδας του Ολυμπιακού Παναιτωλίου Βασίλης Πλαστήρας. 

Σε μια καυστική και με αιχμές προς την διοίκηση του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ανακοίνωση που λάβαμε στο PanaitolioNews και σας την παραθέτουμε όπως ακριβώς μας την έστειλε:

"Μετά από ένα μεγάλο διάστημα (18 μήνες περίπου) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Παναιτωλίου σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, αποχωρώ.
Έφτασα τον περασμένο Ιούλιο ένα βήμα πριν την

αποχώρηση όταν και “κατάφεραν” τον πολύ καλό μου φίλο και τέως πρόεδρο του Ολυμπιακού Παναιτωλίου κ. Βασιλόπουλο Γρηγόρη να παραιτηθεί τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από το Δ.Σ.. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να μείνω στην ομάδα και προέτρεψα τον κ.Βασιλόπουλο να μείνει και αυτός, γιατί ήθελα να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που έγινε την περσινή χρονιά ώστε να αναπτυχθεί τόσο ο αθλητισμός όσο και ο πολιτισμός στο χωριό μας.
Στο νέο Δ.Σ. πήρα και πάλι τη θέση του ταμία με την προϋπόθεση ότι θα παραλάβω το ταμείο στις 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επειδή έλειπα για οικογενειακούς λόγους όλο το διάστημα του καλοκαιριού). Επειδή όμως μέχρι και σήμερα δεν έγινε ο απολογισμός από τη 1 Σεπτεμβρίου (δεν παρέλαβα ποτέ χρήματα από κανένα μέλος του Δ.Σ.) αλλά και το γεγονός πως δεν πραγματοποιούνταν τα συμβούλια ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποχωρώ από το Δ.Σ.. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Δ.Σ. και στην ομάδα να έχει μία εύκολη παραμονή.
Τέλος επισημαίνω πως δεν είναι πρόθεσή μου να αποχωρήσω από την ακαδημία της ομάδας που μαζί με τον κ.Βασιλόπουλο ξεκινήσαμε πέρσι και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα και θα ήθελα αν το Δ.Σ. δεν έχει πρόβλημα να μου επιτρέψει να προσφέρω από αυτή τη θέση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου