.

.

.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Παπαναστασίου με Χρυσοχοΐδη




Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/9/2014, στις 14:00 στο Εργοτάξιο Αμβρακίας – Ιόνια Οδός, πλησίον εργοστασίου της Knauf,παρουσία του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συμμετείχε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 

Στην συνάντηση εργασίας εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης έργων ζωτικής σημασίας για το δήμο Αγρινίου, όπως η σύνδεση της Ιόνιας οδού με τον κόμβο Ε65 –ΠΑΘΕ ( Πλατυγιάλι, Ιόνια, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Λαμία), όπου τμήμα αυτού αποτελεί και η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.



«Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση .Θα πρέπει άμεσα το έργο να υλοποιηθεί αφού η ολοκλήρωση του θα μετατρέψει το Αγρίνιο σε σημαντικό εμπορικό και μεταφορικό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς ξεκινά το νέο ΕΣΠΑ ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων και με τους γειτονικούς νομούς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου.


Ο κος Γιώργος Παπαναστασίου κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί το Αγρίνιο ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σύσκεψη, αφού ο κος Χρυσοχοΐδης συμφώνησε στην αναγκαιότητα του έργου και προγραμματίστηκε από την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει η “έναρξη” των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί άμεσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου