.

.

.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Γενική συνέλευση Ολυμπιακού Παναιτωλίου




Το Σάββατο 31/5/14 στο χώρο του γυμνασίου Παναιτωλίου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των μελών και φίλων του Ολυμπιακού Παναιτωλίου. Εκεί έγινε αποτίμηση της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2013-2014 απο μέλη του προεδρείου και τον πρόεδρο Γρηγόρη Βασιλόπουλο και έγινε συζήτηση για
θέματα που απασχολούν την ομάδα. Μερικά απο τα θέματα ήταν η άνοδος που πέτυχε η ομάδα στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, η δημιουργία, για πρώτη φορά, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου όπου τη χρονιά που πέρασε πολλά νέα παιδιά φοίτησαν, οι κοινωνικές δράσεις της ομάδας, καθώς και οι εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες απο το γήπεδο όπως το παρέλαβε το προεδρείο πέρσι το καλοκαίρι και πως το παρέδωσε φέτος.
Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως η συμμετοχή του κόσμου στη συνέλευση δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε μιας και ελάχιστοι ήταν αυτοί που προτίμησαν να παραβρεθούν εκεί, ενώ πολλοί προτίμησαν να κάνουν τις προτάσεις τους και την κριτική τους από τα καφενεία του χωριού. 
Την επόμενη φορά περιμένουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και απο τους άλλους τοπικούς συλλόγους και φορείς καθώς και απο τους εκπροσώπους των συλλόγων γονεων και κηδεμόνων των σχολείων και τους τοπικούς εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου