.

.

.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΑΓΡΙΝΙΟΥ



Ο Συνδυασμός «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση» με τον Δημήτρη Τραπεζιώτη, θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, από βάθος καρδιάς, σε όλους τουςσυνδημότες μας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα μέσα σε
ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς συνθήκες. Σας κοιτάξαμε στα μάτια, κάναμε έναν ανοιχτό και υπεύθυνο διάλογο μαζί σας, στις γείτονες στα χωριά και στις πλατείες. Ανοιχτά στο φως της ημέρας μακριά από παρασκήνια, εκβιασμούς και μικροπολιτικές που μας έφεραν στο σημερινό τέλμα.
Η δύναμη που μας δώσατε, θα την αξιοποιήσουμε με τονκαλύτερο δυνατό τρόπο μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο πλάι των συνδημοτών μας για να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα που έχει επιφέρει η ανθρωπιστική κρίση στην οποία μας οδήγησαν με τις πολιτικές τους αυτοί που τόσα χρόνια μας κυβερνούν.
Η ψήφος στο Συνδυασμό «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση» ήταν ψήφος αντίστασης στα μνημόνια και τους εκπροσώπους τους και ταυτόχρονα ψήφος προοπτικής και ελπίδας. Στη κατεύθυνση αυτή θα κινηθούμε και σήμερα και αύριο. Δεν σταματάμε.
Η παράταξη μας ήρθε για να μείνει. Θα οργανώσουμετον αγώνα μας με βάση το πρόγραμμα μας, τις θέσεις μας και τις αξίες μας και σε αυτή την προσπάθεια σας καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για ένα Δήμο και μια Δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στους πολίτες με αλληλεγγύη στα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα τους.
Σας ευχαριστούμε
Για το Συνδυασμό
«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα – Πολίτες σε δράση»
Δημήτρης Τραπεζιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου