.

.

.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Δ. Τραπεζιώτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου





Σήμερα Τετάρτη 30-04-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα»  Δημήτρης Τραπεζιώτης επισκέφθηκε τη νέα
Νοσοκομειακή Μονάδα Αγρινίου.
Ο κ. Τραπεζιώτης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο κτίριο του Νοσοκομείου με τις πολλές δυνατότητες ανάπτυξης των υπηρεσιών παροχής υγείας για τους δημότες του Αγρινίου, συνομίλησε με εργαζόμενους και επισκέπτες – ασθενείς , συζήτησε τα προβλήματα με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου (Σ.Ε.Ν.Α) καθώς και την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών (Ε.Ι.Ν.Α.Α ).
Στη συνάντηση με τους υπαλλήλους των  διοικητικών υπηρεσιών διαπίστωσε τα μεγάλα προβλήματα της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης του Νοσοκομείου καθώς και άλλα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου.
Ο κ. Τραπεζιώτης εξέφρασε τις θέσεις του συνδυασμού για πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων ιατρών και νοσηλευτών και την επαρκή χρηματοδότηση και στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας . Ο κ. Τραπεζιώτης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξη του συνδυασμού « Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα» στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία.
Τέλος, ο κ. Τραπεζιώτης επισήμανε με ιδιαίτερη έμφαση το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την είσοδο- έξοδο του Νοσοκομείου επί της εθνικής οδού , χαρακτηρίζοντας  την κατασκευή αυτή ως καρμανιόλα ( ήδη υπάρχει νεκρός από αυτή τη διασταύρωση) και προτείνει τη μελέτη και ανακατασκευή εκ νέου για την ευκολότερη πρόσβαση των πολιτών στο Νοσοκομείο , όπως δημιουργία κόμβου και πεζογέφυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου