.

.

.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ετοιμάζει ποδοσφαιρική γιορτή ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου.




Το μεγάλο ματς του Σαββατοκύριακου έρχεται στη Β΄ΕΠΣΝΑ και στο Παναιτώλιο (Κυριακή 15:30), όπου για το 2ο όμιλο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Θέρμιο Απόλλωνα, ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Οι γηπεδούχοι
βρίσκονται στην κορυφή με 3 βαθμούς περισσότερους από τους φιλοξενούμενους. Όμως η κρισιμότητα του αγώνα δεν τους εμποδίζει να ετοιμάζουν ένα γιορτινό γήπεδο που θέλουν να διαφημίσει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Γρηγόρης Βασιλόπουλος δήλωσε σχετικά: «Το Παναιτώλιο θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία του πρώτου γύρου και θέλουμε στο γήπεδο ατμόσφαιρα που να τη χαίρονται όλοι. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε γιορτινό κλίμα, θα έχουμε μουσική από D.J. και περιμένουμε πολύ κόσμο. Θα γίνει μετάδοση του αγώνα μέσω διαδικτύου (livestreaming στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου) που θα καλύπτεται από τρεις κάμερες. Θέλουμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν θα μας οδηγήσει να ξεχάσουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Το έχουμε αποδείξει ότι έτσι το βλέπουμε κι αυτό θα κάνουμε πάλι».
Ο Χρήστος Στεργίου (φωτο κάτω), πρόεδρος του Απόλλωνα, είπε: «Όλη η ομάδα, παίκτες, προπονητής, Διοίκηση, φίλαθλοι, έχουμε πίστη για τη νίκη. Θα ακολουθήσει πολύς κόσμος από το Θέρμο και θέλουμε να γίνει ματς αντάξιο των ομάδων. Ελπίζουμε να πάρουμε εμείς τη νίκη, να δώσουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με τη διαιτησία στο τέλος, γιατί παίζεται ολόκληρη χρονιά».












Πηγή:sportait.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου