.

.

.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού ΣυμβουλίουΑγρινίου


Ο Γιώργος Αλεξόπουλος εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στη θέση της παραιτηθείσας Όλγας Σαλακίδου.
Ο νεοεκλεγείς γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αλεξόπουλος
Ο νεοεκλεγείς γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
κ. Γιώργος Αλεξόπουλος
Με 26 ψηφοδέλτια υπέρ του και
4 λευκά ο κ. Γιώργος Αλεξόπουλος έγινε ο νέος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και πήρε ήδη τη θέση του δίπλα απ’ τον πρόεδρο, κατά την τακτική συνεδρίαση που ακολούθησε.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η ψηφοφορία, όπως προβλέπει ο κανονισμός, έγινε με κάλπη. Ψηφοσυλλέκτες ορίστηκαν οι Μ. Γαλαζούλα, Δ. Δήμας και Π. Ζωναράς, ενώ την ευθύνη επίβλεψης της όλης διαδικασίας ανέλαβε η αντιδήμαρχος Ντ. Κατσαρή, η οποία και δήλωσε συγκινημένη, καθώς ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε σε τέτοιο ρόλο (όπως είναι γνωστό η κα. Κατσαρή δεν θα είναι υποψηφία στις επικείμενες εκλογές). Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Π. Μοσχολιός δεν παρακολούθησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
O
Με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και την ανακήρυξη του κ. Αλεξόπουλου στη θέση του γραμματέα του διαπαραταξιακού προεδρείου και αφού ο πρόεδρος Γ. Γρίνος του ευχήθηκε, εκ μέρους όλων των παρατάξεων, καλή θητεία, έστω και για το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει, ξεκίνησε η συνεδρίαση, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα στην ημερήσια διάταξη που να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
O
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA



Πηγή:agrinioreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου