.

.

.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο φεύγει για την Αμερική η μικρή Αναστασία.






Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Παναιτωλικού για τη συγκέντρωση των χρημάτων για τη μικρή Αναστασία και η ΠΑΕ εξέφρασε τιςευχαριστίες της σε όλους ανταποκρίθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά κάνει γνωστό στους φιλάθλους, ότι η πρωτοβουλία που ανέλαβε για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας της μικρής Αναστασίας, στέφτηκε με επιτυχία.
Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν ηθικά και υλικά την πρωτοβουλία. Όλους όσοι συνεισέφεραν στην κοινή προσπάθεια και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δίνει την δυνατότητα στην οικογένεια της Αναστασίας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Αποδείχτηκε ότι σ’ αυτούς τους δύσκολους για όλους καιρούς, το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον αδύναμο συνάνθρωπο, παραμένει ισχυρό.
Η κοινωνία πρόσφερε απλόχερα αυτό που αρνείται να δώσει σε ένα 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο κινδυνεύει να χάσει την όρασή του η “κρατική πρόνοια” (ως έχει υποχρέωση) ή άλλοι θεσμικοί φορείς.
Ευχόμαστε στην Αναστασία, που το Σάββατο ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε θεραπεία, να επιστρέψει απόλυτα υγιής κοντά μας.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και όλοι όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, παραμένουν δίπλα της, για να κερδίσει οριστικά τον αγώνα που δίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου